Verborgen Verhalen

Hoe het begon

Half december 2019 trok ik een deur achter me dicht. De deur van mijn baan in loondienst. Na 15 jaar in de hulpverlening te hebben gewerkt wilde ik nu helemaal gaan voor mijn eigen bedrijf.

In de maanden die volgden besteedde ik mijn tijd aan het uitwerken van ideeën en plannen. Ik lanceerde mijn nieuwe bedrijfsonderdeel Kwetsbare Momenten. En ik zorgde dat ik helemaal klaar was voor het voorjaar, de start van het fotografieseizoen.

Maar ondanks het prachtige weer van maart en april kon ik dat wat ik het liefst doe, mensen fotograferen, niet doen. Corona gooide roet in mijn fotografie-eten. Ik verloor even de moed. Wat nu?

Privé was ik juist heel dankbaar dat ik geen verplichtingen had aan een werkgever terwijl de kinderen thuis waren en begeleiding nodig hadden bij hun schoolwerk. Ik voelde de vrijheid om zoveel tijd aan de kinderen te besteden als ik wilde, even in het zonnetje te zitten als ik tijd voor mezelf nodig had en dan was er ook nog tijd over om aan mijn bedrijf te werken.

Want na de eerste onzekerheid kwam bij mij de wens om dingen te blijven doen die ik leuk vind. Als ik niet kan fotograferen, wat kan ik dan wel? Waar word ik nog meer gelukkig van? Het antwoord kwam tijdens het schrijven van een blog: Verhalen. Ik word gelukkig van verhalen.

En daar ontstonden de Verborgen Verhalen. Ik vroeg me af wat er zich afspeelde achter al die dichte voordeuren. Ik vond vrouwen die hun bijzondere verhaal wilden delen.

Vrouwen die op verschillende manieren geraakt werden door corona. Vrouwen die, net als ik, dachten: Wat nu? Maar daarna ook de kracht vonden om door te gaan. Op hun eigen manier. Ik vind de verhalen stuk voor stuk inspirerend en wil ze daarom ook graag met jou delen!

Het boek kost €12,95 (exclusief verzendkosten á €3,64).

Bestel Verborgen Verhalen

Wil je mijn boek bestellen? Leuk! Het boek kost €12,95 (exclusief verzendkosten á €3,64).

Bestel Verborgen Verhalen

Wil je mijn boek bestellen? Leuk! Het boek kost €12,95 (exclusief verzendkosten á €3,64).

Scroll to Top