In Memoriam

Sterven is verhuizen naar het hart van de mensen die je dierbaar zijn

In Memoriam

In Memoriam [in me’morijam]
(het; meervoud: In Memoriams)

Tekst of toespraak waarmee je een overledene herdenkt

een in memoriam uitspreken
een in memoriam lezen in de krant

Als een dierbare overleden is wil je misschien tijdens de begrafenis, crematie, uitvaart of herdenking een mooi verhaal vertellen over hem of haar. Je hebt heel veel ideeën over wat je zou willen vertellen, wat mensen echt moeten horen. Maar je krijgt het niet op papier, het lukt je niet er een verhaal van te maken.

Dat begrijp ik zo goed. Je liefste opa, oma, vader, moeder, zoon, dochter, vriend, vriendin, man of vrouw of andere dierbare is er niet meer. Je bent verdrietig, het voelt alsof je in een roes leeft. Het is niet moeilijk voor te stellen dat het dan niet makkelijk is je gedachten op orde krijgen.

Ik wil je graag helpen! Hoe? We gaan in gesprek. Je mag mij alles wat je wilt vertellen over de persoon die je nu moet missen. Alle mooie en misschien grappige herinneringen. Gekke acties. Bijzondere eigenschappen en herkenbare uitspraken. Na afloop van het gesprek maak ik een verhaal van alles wat je mij vertelt hebt. In jouw woorden. Zodat je het kunt voorlezen zoals je het zelf zou hebben geschreven.

Hoe werk het?

"Sterven is verhuizen naar het hart van de mensen die je dierbaar zijn."

Manu Keirse 

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier, dan stuur ik jou de uitgebreide informatie.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier, dan stuur ik jou de uitgebreide informatie.

Scroll to Top