Kwetsbare Momenten

Vanaf nu ga ik mij richten op Kwetsbare Momenten. Ik zal je vertellen wat ik er mee bedoel.

Soms komen er mensen en situaties op je pad en weet je opeens, hier wil ik meer mee doen. Dat gebeurde mij de afgelopen jaren een paar keer. Maar weten dat ik er iets mee wil doen betekent nog niet weten wát ik er mee wil doen. Daar ging tijd overheen, daar ging ik op broeden, dat liet ik soms even helemaal los en pakte het vervolgens weer op. Dat vroeg om keuzes, om knopen doorhakken. Dat leverde strijd op, in mezelf. Want kiezen voor het één betekende in dit geval ook het loslaten van iets anders. Ik kreeg hulp, heb een keuze gemaakt, de knoop doorgehakt!

En nu is dan het moment dat ik met jullie deel wat ik wil doen. En dat blijft spannend, want het betekent dat ik mijn hele bedrijf anders ga inrichten.

De afgelopen jaren kreeg ik families op mijn pad die heel graag foto’s wilden laten maken omdat een familielid ernstig of langdurig ziek was. Ik vond het zo bijzonder om te doen. Ik heb namelijk gemerkt dat ik mensen een hele waardevolle herinnering kan geven. Natuurlijk omdat je mooie foto’s van mij krijgt na zo’n shoot. Maar ook omdat ik een sfeer kan creëren waarin echtheid, verbinding, liefde en plezier de boventoon voeren. Er worden mooie woorden gesproken, bijzondere herinneringen opgehaald, grappige situaties opnieuw beleefd. Er wordt liefde en trots uitgesproken.

En ja, er is in zo’n situatie ook verdriet. En dat mag ook. Daarom neem ik alle tijd voor Kwetsbare Momenten. Even huilen, even steun zoeken bij elkaar. En pas als het weer gaat, gaan we verder.

Wat je krijgt als je een Kwetsbare Momentenshoot bij mij boekt is een fotoshoot die zo lang duurt als nodig is. Gemiddeld duurt een shoot ongeveer 1,5 uur. Dat kan wat korter zijn omdat het voor kinderen of een zieke soms lastig is het lang vol te houden, maar het kan ook langer zijn omdat iemand wat langer nodig heeft om te wennen aan de situatie, omdat er een pauze nodig is, of omdat we op veel verschillende plekjes foto’s gaan maken. Je krijgt fijne, ontspannen ochtend, middag of avond waarbij ik een sfeer creeer waarin je je op je gemak voelt en je volledig kunt richten op de lieve mensen om je heen.

Daarnaast krijg je, afhankelijk van het gekozen pakket, een aantal digitale foto’s. En wat ik heel belangrijk vind, is dat de herinnering tastbaar is en dus zit er in elk pakket een album. Een mooi vormgegeven album met de mooiste foto’s van de shoot.

Disclaimer: niet alle mensen op onderstaande foto’s zijn ernstig ziek.

Scroll to Top