Kwetsbare Momenten

Liefde inblikken voor later 

Kwetsbare Momenten

Wat fijn dat je op mijn pagina terecht bent gekomen. Ik zou het een eer vinden als ik voor jullie een bijzondere fotoshoot mag verzorgen. Ik vertel graag wat meer over wat je kunt verwachten.

Mijn missie

Mijn missie is om families en gezinnen die te maken krijgen met een ernstige of langdurige ziekte een lichtpuntje te geven. Ik kan ziekte, zorgen en verdriet niet wegnemen. Maar ik kan wel ondanks ziekte, zorgen en verdriet zorgen dat er een moment gecreëerd wordt waarop even aandacht kan zijn voor elkaar. Voor verbinding met elkaar en voor liefde. Ruimte om te lachen, te spelen en te plagen. Een moment om nieuwe herinneringen te maken. En ondertussen maak ik die herinneringen tastbaar door middel van foto’s. Prachtige foto’s waarop het echt om jullie  gaat. Om de verbinding tussen partners, ouders en kinderen, grootouders en kleinkinderen, vrienden.

Foto’s brengen beelden terug en herinneringen, maar vooral ook gevoel. Kijk naar een foto en je bent bijna meteen weer in dat moment. Je voelt de liefde van dat moment, je lacht weer om de grapjes van dat moment. En dat niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn.

Werkwijze

Een fotoshoot bij Kwetsbare Momenten is niet zomaar een fotoshoot. Het is een ervaring, een beleving. Door mijn manier van werken, waarbij niet ‘geposeerd’ wordt, zorg ik er voor dat er ondanks alle zorgen en verdriet even tijd en aandacht is voor elkaar. Voor  de mensen die je dierbaar zijn. Voor liefde, verbinding en ook voor plezier. Voor een lach en een traan. En omdat al deze emoties er mogen zijn neem ik alle tijd voor een shoot. Als het even moeilijk is, is er tijd om te huilen en weer bij te komen. Als er even gerust moet worden, kan dat. Als er kinderen bij zijn die het spannend vinden, nemen we de tijd om hen te laten wennen. Er is daarom geen beperking in tijd. En omdat ik het belangrijk vind dat iedereen die er bij ‘moet’ zijn er bij is, is er ook geen maximum in het aantal personen. Tijdens de fotoshoot worden foto’s gemaakt in verschillende opstellingen, bijvoorbeeld hele gezin/familie, kinderen samen, kinderen alleen, ouders samen etc.

Een groter aantal personen vraagt om ruimte en daarom is een fotoshoot bij voorkeur buiten. Jullie mogen zelf een locatie kiezen, maar ik denk ook graag met jullie mee over een mooie locatie.  Mocht dit niet mogelijk zijn is het ook mogelijk de fotoshoot op een binnenlocatie te doen. Bijvoorbeeld bij jullie thuis.

Omdat ik me kan voorstellen dat een fotoshoot best spannend is en je misschien ook graag wil weten wie er nou precies die foto’s komt maken biedt ik de mogelijkheid van een online kennismakingsgesprek. Via bijvoorbeeld Skype kunnen we dan even kennismaken en een aantal zaken doorspreken.

In sommige situaties is het wenselijk dat de foto’s snel geleverd worden. Daarom lever ik de foto’s waaruit gekozen kan worden binnen 5 werkdagen in de online gallery, zodat iedereen van het resultaat van de fotoshoot kan genieten. Natuurlijk is dit niet in elke situatie noodzakelijk, maar ik maak daarin geen uitzonderingen.  

Een fotoshoot bij Kwetsbare Momenten levert dus niet alleen prachtige foto’s op, maar ook een bijzonder moment met aandacht voor elkaar en waardevolle herinneringen!

Kleding

Vaak krijg ik van mensen de vraag wat ze aan moeten trekken naar de fotoshoot. Ik vind het vooral belangrijk dat je je op je gemak voelt in wat je aan hebt. Handig is wel om hele felle kleuren of opvallende prints te vermijden.

Na de shoot

Binnen 5 werkdagen na de shoot ontvang je van mij een mail met een link naar een online gallery. Hier kun je een keuze maken uit de door mij geselecteerde foto’s. Zodra je je keuze hebt gemaakt ontvang je een factuur en zodra de betaling binnen is verstuur ik de gekozen foto’s in hoge resolutie via Wetransfer. Ook maak en bestel ik dan het gekozen album (of albums).

Albums

Alle albums worden gedrukt op hoge kwaliteit, dik fotopapier en hebben een lay-flat verbinding en dikke fotopagina’s. Verder kan je ieder album natuurlijk uitbreiden qua formaat en aantal pagina’s . Ook is het mogelijk meerdere exemplaren van het album te bestellen.

Social media

Ik laat op mijn website en sociale media graag mijn werk zien en vind het fijn om het verhaal achter de foto’s te vertellen. Ik zal echter altijd eerst contact met jullie opnemen en zonder toestemming niets publiceren.

"Zullen we samen
gewoon samen.
Het maakt me niet uit
wat, hoe of waar.
Maar zullen we samen
samen, met elkaar."

-Jip-

Fotoshoot

10 bewerkte digitale foto’s

album 15×15 cm met 12 pagina’s

levering van de online gallery binnen 5 werkdagen

 

Fotoshoot

15 bewerkte digitale foto’s

album 15×15 cm met 24 pagina’s

levering van de online gallery binnen 5 werkdagen

Fotoshoot

alle (30-40) bewerkte digitale foto’s

album 20 x 20 cm met 36 pagina’s

1 afdruk van 20×30

slideshow op muziek van de mooiste foto’s

levering van de online gallery binnen 5 werkdagen

++ Pakketten zijn inclusief de eerste 30 km vanaf mijn adres, daarna €0,35 per kilometer

Contact opnemen

Heb je interesse in een Kwetsbare Momenten shoot? Het is goed als we even contact hebben over het aantal personen, de datum en de locatie. 

Contact opnemen

Heb je interesse in een Kwetsbare Momenten shoot? Het is goed als we even contact hebben over het aantal personen, de datum en de locatie. 

Scroll to Top