Kwetsbare Momenten

Liefde inblikken voor later 

Over Emmie

Als ik vroeger bij mijn oma ging logeren waren er 3 dingen zeker: we aten macaroni met smack (ja ik weet het ieuw), we speelden de hele middag Rummikub én op een bepaald moment kwam de schoenendoos met foto’s op tafel. Geweldig vond ik dat. Bijna allemaal zwart-wit foto’s van mensen die ik niet kende maar waar mijn oma verhalend over kon vertellen dat ik het idee had dat ik ze toch een beetje kende. En mijn oma wist ook nog wel wat roddels waar ze dan smakelijk om moest lachen. Ik had het toen niet door maar achteraf denk ik dat mijn oma op zulke momenten weer een beetje terug was in het moment van die foto.

Ik denk ook dat deze momenten met mijn oma het zaadje van mijn liefde voor fotografie hebben geplant. En mijn moeder heeft met de prachtige fotoboeken die ze voor ons maakte dat zaadje steeds water en zon gegeven.

Een carriere in de fotografie behoorde destijds trouwens helemaal niet tot de opties. Ik koos voor de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening en werkte ruim 15 jaar met veel plezier met mensen die er op een bepaald vlak in hun leven zelf niet meer helemaal uitkwamen. Ik vond het waardevol om deze mensen de tools, en af en toe een zetje, te geven om zelf weer hun geluk te vinden, plezier te hebben en vooruit te kunnen.

In Kwetsbare Momenten komen mijn 2 liefdes, die voor fotografie en die voor mensen, samen!

Ik mag een sfeer creëeren waarin iedereen zich vrij voelt zichzelf te zijn  en waarin verbinding, liefde en echtheid de boventoon voeren zodat ik deze waardevolle herinnering tastbaar kan maken door middel van prachtige foto’s en een prachtig album.

Naast fotograaf ben ik getrouwd en moeder van 3 zoons. Ik hou van warme chocolademelk met slagroom, regen op het raam als ik niet naar buiten hoef, Italie, het bos in de herfst, lezen, kamperen, het strand in de zomer en bij storm, lekker eten, stoeien met mijn jongens, schaatsen, sneeuw als het er net ligt, thee, persoonlijke ontwikkeling, lekker eten en nog heel veel meer.

 

Emmie in de media

Op vrouwen-ondernemen.nl kun je een interview lezen met mij over mijn bedrijf in coronatijd, de belemmeringen en de kansen die ik zag.

"In Kwetsbare Momenten komen mijn 2 liefdes, die voor fotografie en die voor mensen, samen! "

-Emmie de Vries-

Contact opnemen

Heb je interesse in een Kwetsbare Momenten shoot? Het is goed als we even contact hebben over het aantal personen, de datum en de locatie. 

Contact opnemen

Heb je interesse in een Kwetsbare Momenten shoot? Het is goed als we even contact hebben over het aantal personen, de datum en de locatie. 

Scroll to Top